HTML

Világ Magyarjai Egyesüljetek

Világ Magyarjai Egyesüljetek!

Friss topikok

  • Világ Magyarjai Egyesüljetek!: Na Bátyus, ezt kiírtad magadból, és egyetértünk, lehet, hogy közünk van egymáshoz? :-). Minden biz... (2007.06.24. 13:15) 2007.06.16. BÉCS

Linkblog

Archívum

2007.06.16. BÉCS

2007.06.18. 00:11 Világ Magyarjai Egyesüljetek!

Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát Mindenkinek!

 
 
Ismét kevesen voltunk, (cc.1.000 fő) de ahhoz pont elegen, hogy  - ahogy Dr. Papp Lajos prof mondta,  - hogy érezzük az erőt az összefogásban, összetartozásban. Elfáradtunk! Szomorúan vettük tudomásul, hogy egy b é k és tüntetésért el kell hagynunk Magyarországot. A tüntetésen háromnál több rendőrt nem láttam!! Viszont három, négy televízió is ott volt, - de sajnos a megszokott módon tudósított! Mondom ezren biztos voltunk! Fontos volt, hogy az ott sétáló osztrákok Eva Maria Barkitól, németül is hallhatták miért tüntetünk, és miért ott tüntetünk! Sok bécsi sétáló szólított meg bennünket, érdeklődve,  - késői tanulság: kellettek volna németnyelvű megállító táblák! -  A beszédek egytől - egyig egyenként is megérték volna, hogy oda utazzunk, és ha megengeditek, egyet - kettőt szubjektív módon ki is emelnék:
 
Eperjes Károly szenvedélyes beszédet tartott a közép, az origó, az Isten felé tartásról, az Isteni vezetés felismerésére hívta fel a figyelmet. Jézus által ránk hagyott legfontosabb törvényt ajánlotta figyelmünkbe, a szeretet törvényét, ”szeressétek egymást, mint Én szeretlek Benneteket”  a szeretet teremtő, mozgató és építő erejére! Mint mondotta, a hitében megerősödő keresztény Magyarország világtörténelmet írt! ír! és írni fog! tehát, "Orra et la bora - Imádkozzál és dolgozzál"
 
Kis Dénes prof.:ne hagyjuk, hogy az írott és elektronikus sajtó - Ő nem nézi, és nem olvassa -  agymosása által elhiggyük, mások elhiggyék, hogy túl sokat politizálunk! Átpolitizált az életünk! Szerinte, még többet, még többet,  kell politizálni, már óvodás korban el kell kezdeni,  - az Ő kisleánya már óvodás korban tudta a 13 Aradi vértanú nevét! - iskolákban pedig kötelező tantárgy kellene, hogy legyen.
 
Dr. Varga Tibor,Szent Korona, kutató utolsóként szólalt fel, csodálatos, lendületes és közérthető módon beszélt a Szent Korona tanról, Isten áldja meg érte.
 
Dr. Papp Lajos professzorral kezdtem és fejezem be – nem véletlenül – beszédében elmondta, hogy minden magyarokhoz fordul! Minden jó szándékú magyar emberhez, hogy fogjunk össze, mert rendet kell teremtenünk! Meg kell teremtenünk a lehetőségét, hogy ismét az örök erkölcsi törvények legyenek minden ember életvitelének alapjai. Rendet kell teremtenünk, először saját fejünkben, életünkben, hogy a sok jóakaratú, jó szándékú, igaz magyar ember, összefogva, felemelhesse Nemzetünket, mert bizton állítja, hogy fel fogja emelni!!!
 
Örömhír: Befejezésül örömhírként mondom, hogy professzor úr jelenlétével megtiszteli július 22.-én Kaposvárra összehívott országos koordinátorok és szervezők megbeszélését, ahol lehetőség lesz a Kárpát - Haza Nemzetőrségbe való belépésre és eskütételre.
 
Barátsággal: Nagyváradi Anna 

 

 

 

 

 

 

 

 

VILÁG MAGYARJAI EGYESÜLJETEK!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csath Magdolna és Dobrotka Béla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csath Magdolna lenyügöző beszéde!

 

 

 

 

 

 

 

 

Figyelő rend-őr szemekből nem volt hiány!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eva Maria Barki

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaposvárról is 6 an voltunk Annám fogja táblát!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gölb Gyuri barátunk, aki 4 gyerekesként mindenhol ott van, és tüntet a Hazáért!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jó ránézni egy büszke szálfa Magyar emberre!

Úgye nem kell mondanom, kire gondoltam :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Egy kis kedves "Gazember"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A Szent Korona Tanról beszélt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Székely himnusz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Árpádházi zászlókkal is együtt a test meg a lélek!

 

 

 

 

 

 

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vilag-magyarjai-egyesuljetek.blog.hu/api/trackback/id/tr21100746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dobrotka László 2007.06.22. 14:12:48

Itt nem elég a kormány ellen tüntetni hanem az egész parlamentet kell elzavarni.Ezek mind megélhetési politikusok.Amikor az Orbán bányából épiti Gyurcsány az autópályát addig itt egyik se akarjon okos lenni mert csak a népet nyuzzák együttes erővel.Ezek egy képmutató tehetségtelen csürhe.A Mikola Úr szájából igen penészes az egészségügyi reform kritizálása mert Ő volt az aki ezt elkezdte volna csak a saját pártja leváltotta. De időben a saját testvérét még 60 millió forintal megjutalmazta.Miért is???? Ő biztosan tudja ha más nem is.
annyira nem egy kiváló gyógyszerész a testvére hogy 1 ft-ot is érdemelne.De menjünk tovább most hol kórház igazgató Molnár Úr???
Már tavaj novemberbe tudtuk ,hogy hévizen lessz igazgató.Moslék banda kit néznek hülyének???Pofátlanul tagadta hogy kórház igazgató lessz. Tudta hogy el fog menni mert megcsinálták a helyét.És bejött a pletyka.Betettek egy hozzánemértő hülyét aki 30 éves szakmai multal rendelkezőket kirakott az utcára.Ez kell a magyarnak.És a MAGYARNAK is ez kell?????
Szerintem nem.Ha van pénzed élhetsz ha nincs megdöglesz.Ezt kimerem jelenteni 30 éves egészsgügyi szakmai multal.Ide jutottunk.És még megmagyarázzák ez mennyire jó nekünk.Egy temetés biztos jó annak akit eltemetnek annak már semmi nem fáj.És aki tuléli a halottakat???????????
Azok viseljék testileg lelkileg és anyagilag a rendszer uniós következményeit.Szerintem nem ezt akartuk.Vagy ha valaki igen annak kivánom érezze jól magát.De jusson eszébe magyarországon hány ember hal meg azért mert nincs pénze vizitdijra orvosra gyógyszerre és kenyérre.legközelebb folytatom üdv mindenkinek öcsi.

Világ Magyarjai Egyesüljetek! 2007.06.24. 13:15:16

Na Bátyus, ezt kiírtad magadból, és egyetértünk, lehet, hogy közünk van egymáshoz? :-).
Minden bizonyal ez a politikai "ELI?", azzal kezdte, hogy mentességet a majdan elkövető bűnök alól! Nemhogy mentességet nekik, hanem dupla bűntetést a féregnek, ha lop, hiszen nem azért küldtük oda őket!
Körülbelül erről van szó, hogy az MSZP programját a FIDESZ jó pénzért végrehajtja, és a nemzetek ez a kettő párt RÖHÖG!!
süti beállítások módosítása